Jeugd

Tijdens de diensten in de Maranathakerk gaan de kinderen naar hun eigen ruimte, om een Bijbelverhaal te horen in hun eigen taal. Er wordt gezongen, gespeeld en geknutseld.
Op Kerstavond spelen de kinderen een kerstspel, waar ze de hele advent aan werken. Spannend, maar altijd erg leuk!

De groep voor tieners van 14 jaar en ouder (jeugdkerk+) heeft incidenteel een bijeenkomst. De tieners organiseren en leiden eens per jaar zelf een kerkdienst. Een bandje verzorgt de muziek, en toneel, spel of gespreksgroepjes komen in plaats van een preek. Een verrassende dienst, waar jong en oud enthousiast over is!

Tegen de zomer sluiten we het jaar af met een gezellig en actief kampweekend voor alle kinderen (en hun ouders), in een scoutinggebouw ergens in de buurt van Nijmegen. Een hoogtepunt van het jaar!

Voor de baby's en peuters is iedere zondag oppas aanwezig.