Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Gespreksavond
Maandag 20 Februari 2017, 20:00
door nieuwsbrief

Gebouwen spelen in de bezuinigingen die in de nabije toekomst nodig zullen zijn een belangrijke rol, maar er wordt niet heel veel over gesproken in onze gemeente. Nu de voorstellen van Reliplan nog even op zich laten wachten leek het ons goed met elkaar van gedachten te wisselen wat een kerk/kerkgebouw voor elk van ons betekent. De eerste helft van de avond spreken we over kerken uit ieders verleden en na de pauze gaan we praten over de betekenis die de Maranathakerk nu voor ons heeft. De ervaring met een avond voor ambtsdragers uit de hele stad met ditzelfde thema heeft ons geleerd dat het meenemen van een foto van een (kerk)gebouw een fijne ondersteuning kan zijn. Dus stellen we u voor om een foto mee te nemen van een kerk of gebouw dat belangrijk is geweest voor uw geloof.

We hopen dat u met velen zult komen, omdat we denken dat het gesprek van die avond belangrijk is: voor ons als wijkraad om te horen wat er in de gemeente leeft, voor u als gemeentelid om te horen hoe uw medegemeenteleden het kerkgebouw beleven. En we denken en verwachten dat het een hele leuke avond zal worden.

Locatie Maranathakerk