Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Gemeentebrede informatieavond lekendiensten
Woensdag 16 Januari 2019, 20:00 - 21:30
door nieuwsbrief
In onze kerkgebouwen hebben we al enige ervaring opgedaan met kerkdiensten zonder geordineerde voorganger. Het gaat dan om kerkdiensten met ‘eigen invulling’, ook wel ‘lekendiensten’ genoemd. Een groep gemeenteleden bereidt de dienst voor en geeft er leiding aan. In de komende tijd zullen er in elke sectie regelmatig van die lekendiensten zijn. Graag willen we als pastores alle gemeenteleden die in de komende tijd bij de voorbereiding en leiding van een lekendienst betrokken zouden willen zijn, de helpende hand bieden. Tijdens de stedelijke informatieavond zullen ds. Rainer Wahl, Marije Klijnsma en Henk Gols samen met u kijken op welke manieren je een lekendienst zoal vorm kunt geven en hoe de voorbereiding het beste kan worden aangepakt.
Locatie Maranathakerk