Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Themadienst ‘Dankbaarheid en blijheid’
Zondag 30 Juni 2019, 09:30 - 11:30
door nieuwsbrief

In deze vrolijke door de Commissie 2020 georganiseerde dienst zal veel gezongen worden. We zijn hiervoor op zoek naar geestelijke liederen die voor onze gemeenteleden betekenis hebben. Liederen die ons herinneren aan een blijde gebeurtenis, liederen waar we blij van worden als we die zingen. We vragen uw medewerking: heeft u een lied met een blij verhaal, laat het ons uiterlijk 19 juni weten. Tijdens de dienst geven we zes mensen de ruimte om voorin de kerk het verhaal te vertellen dat hoort bij het door hen gekozen lied. Samen zullen we daarna dit lied zingen en zo deze blijheid meebeleven. Hebt u een muziekstuk met een blijde herinnering of associatie dat u zelf kunt uitvoeren, dan kan dit ook. Op 20 juni komt de CO2020 weer bijeen om de liederen te selecteren. U krijgt van ons een terugkoppeling over de voortgang.

Na de dienst sluiten we het kerkelijke seizoen af in de tuin achter de kerk met “koffie-versierd”. Dit is inmiddels een gezellige jaarlijkse traditie. We vragen u om iets lekkers voor bij de koffie mee te nemen: denk aan taart, cake of koek. Rond 10.30 uur gaan we naar buiten en om 11.30 uur sluiten we af. In de hal hangt een lijst waar u naam en lekkernij op kunt aangeven. We hopen er met elkaar een fijne dienst en zondag van te maken!

Commissie 2020: Regina van Uffelen, Marlies van Esschoten, Tjeu Corbeij, Daniel van der Beek en Liesbeth Smallegange.