Tuin- en klussenclub

Op woensdagmiddag komen we met een aantal vrijwilligers in de Maranathakerk bijeen om de kerk en de tuin te onderhouden. De kerk wordt gestofzuigd, de ramen gelapt, er worden eventueel lampen vernieuwd en andere klussen gedaan. Het gazon van de tuin wordt gemaaid, er wordt geschoffeld en gewied, blad geharkt en sneeuw geruimd.

Eén maal per jaar houden we op zaterdag een grote schoonmaak waarbij de kerk, keuken en de zalen een grondige beurt krijgen.

Na het harde werken is er ontspanning met koffie, en gebak wanneer een van de club jarig is. Maar het aantal medewerkers neemt af door de leeftijd, die soms boven de 80 en zelfs al boven de 90 is.

We hebben dus nieuwe vrijwilligers nodig. Kom vrijblijvend eens kijken: elke woensdag tussen half twee en vier uur.